Tátra Téri Általános Iskola


Bemutatkozás

Befogadó iskolaként fontosnak tartjuk, hogy a speciális nevelési-oktatási igényű gyerekeknek is megfelelő tanulási környezetet, iskolai életteret teremtsünk, s ezáltal megalapozzuk a sikeres felnőtté válásukat. 55 éves iskolánk, Pesterzsébet családi házas zöldövezet – jellegű területén található. Az utóbbi években a külső szabályozók miatt az anyagi lehetőségeink sajnos beszűkültek, így gyermekközpontú tantestületünk egyre kevésbé tudja elképzeléseihez az anyagi forrásokat előteremteni.

 

Élményfal felhasználásának célja

Pályázatunknak aktualitást ad, hogy ebben a tanévben jubileumi évet ünneplünk. Úgy gondoljuk, hogy diákjainknak megfelelő ajándékot nyújthatnánk át az Élményfal megvalósításával és így iskolánkat szebbé, otthonosabbá tudjuk varázsolni. Úgy érezzük, hogy diákjaink képességeinek fejlesztésére is rendkívüli lehetőséget nyújt a projekt megvalósítása. A pályázat megvalósulása esetén az ő hétköznapjaikat tehetnénk örömtelibbé, élménydúsabbá.

 

Falfelület előkészítése a megvalósítás előtt- önkéntesek, szülők, diákok, iskolánk alapítványa, tantestület támogatásával. Falfelület megvalósításában való bekapcsolódás. Falavatás az iskola 55. éves jubileumi ünnepségén, amelyre a kerület jeles képviselőit, illetve iskolánk korábbi tanárait, tanítványait és a szülőket hívnánk meg. Élményfal pályázat- különböző műfajokban: novella, vers, rajz.

 

Technikai adatok

Iskolánk adottságai miatt (kis épület, sok ablak) két falfelületen (előtér, lépcsőház) szeretnénk megvalósítani az Élményfalat.

Előtér:

Vitrines falfelület: 230cm x 300cm

Porta: 170cm x 140 cm

Bejárat: 340cm x 60 cm

Lépcsőház:

Földszint: 320cm x 180cm

I-II. emelet: 340cm x 600cm

Szólj hozzá!

hozzászólás