Tanulj az Álmaidért!


Kissé borongós szeptemberi reggelre ébredtünk és hálás voltam a körültekintésemnek, hogy tegnap erőt véve magamon fellogóztuk a III.Élményfalat a Vass suliban.

Az eredeti terv szerint az udvaron, az Élményfal előtt lett volna a tanévnyitó, de az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Nehéz volt a fal nélkül a színeiről, a feladatáról, a céljáról beszélni – Álmodjatok bátran, Valósítsatok meg és Tartsatok ki!

Tanuljatok, hogy álmaitok valóra váljanak. Tanuljatok, de közben ne felejtsetek el álmodni, mert céltalanná válik a tanulás és fejbevágó a rádöbbenés élménye. – Szerettem volna látni a gyerekeket, ahogy rácsodálkoznak ‘teremtményünkre’, ami eztán ott él közöttük. Ehelyett a tornaterem száraz melegében indult az iskola az új tanév felé. Vajon most, így majd fél év távlatában milyen életet él a munkánk? Mit tett hozzá a gyerekek életéhez? Tudják ezt vagy csak érzik? Jó lenne tudni!

A hivatalos tanévnyitó után – ami egyszerűen ragyogó volt, tele élettel és örömmel. 🙂 Valahogy az én emlékeimben nem ilyen tanévnyitók élnek. Itt szinte kedvet csináltak a pedagógusok és a gyerekek közösen a maradáshoz és a tanuláshoz. 🙂 Öröm lehet ebbe az iskolába járni!

Szóval a tanévnyitó után, kimentünk az udvarra jelképesen átadni a falat, a szitáló esőben. Ne felejtsük el több, mint 50 ember munkája, ideje, együttműködése és segítő szándéka kellett ahhoz, hogy itt állhassunk! Ezek a képek következnek a galériában.

A képek alatt az összefoglaló videókat, és a velünk készült riportokat is nézd meg! 🙂

 

[Not a valid template]

 

Related Images:

Szólj hozzá!

hozzászólás