Szavazás!


Ebben az évben 1 perces videóval kellett az intézményeknek megmutatniuk miért is szeretnék, ha náluk valósulna meg az Élményfal Projekt.

A pályázatok előzetes elbírálását követően a következő 3 intézményre lehet szavazni az itt is közzé tett kampány videók alapján. A 3 közül kettőben valósítjuk meg az Élményfal Projektet.

Fontos megemlíteni, hogy a szavazás része a döntéshozatalnak. Ezen keresztül kívánjuk lemérni, hogy a közösség részéről mekkora egy ilyen projekt megvalósulásának igénye. A döntésünkben fontos szerepet fog játszani a projekt megvalósíthatósága – Hány Falmunkásra lesz szükség a projekt megvalósításához? Tudjuk-e közös erővel a szükséges erőforrásokat mozgósítani?

Sem a kisebb vidéki közösségek, sem a nagyobb városi közösségek nem szenvedhetnek hátrányt a szavazás eredményét illetően. Nyilvánvalóan a szavazatok száma mutat egyfajta képet arról, hogy a közösség mennyire mozgósítható egy közös cél érdekében.

Sikeres szavazást kívánunk! Jöjjenek, akkor az intézmények és a kampányvideóik. Szavazni az oldal alján, az intézmény nevére kattintva lehet.

Kifejezetten kérjük, hogy mindenki csak 1 alkalommal szavazzon, mert az eltorzított szavazási eredménnyel kellemetlenséget okoz a szervezőknek is és az intézménynek is. 

 

1. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola – Szécsény

Festendő méret: 5m * 20m

Szükséges falmunkás létszám: 50-110fő

 

2. Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola – Kecskemét

Festendő méret: 2,7m*4,4m és 3m*11m

Szükséges falmunkás létszám: 28-55fő

 

3. III.sz. Összevont Óvoda – Soroksár

Festendő méret: 1,6m*56m

Szükséges falmunkás létszám: 60-120fő

 

Szólj hozzá!

hozzászólás