Mission: Impossible 5. 4Dx – Így működik a PíáR apukám!


Hetek óta autóvásárláson törjük a fejünket. Azaz inkább töri a fejét Atus. Nézi a teszteket, a hirdetéseket, az árakat, hogy a rendelkezésre álló pénzeszközből a leginkább megfelelő autónk lehessen. Az egyik szerelmem (sokkal-sokkal a Tesla után :-DDD) a kék-fehér propelleres autó, sajnos hamar kiesett a fenntartási, javítási költségek, és a hátsó kerék meghajtás végett. Végülis nekem mindegy, csak biztonságosan vigyen el bennünket oda, ahová kell. Nem igaz?!

Kriszti számolt be nekem lelkesen a 4Dx-es moziélményéről a napokban. Azt mondta, a film elején a repülős jelenetnél teljesen olyan érzés, mintha kívülről kapaszkodnál a gépen felszállásnál. Nekem ez pontosan elég volt ahhoz, hogy elvigyük magunkat és belekóstoljunk. Vasárnap délre épp jó programnak tűnt (lévén esti előadást nem találtunk a West Endben. Fura nem?).
Természetesen a kedvenc részem az autós és motoros száguldás volt. Bár a 4Dx-re jobban is kiélezhették volna a kameraállásokat. Például mi a szöszért okozna valósághű élményt egy szerpentines úton száguldozás, ha épp a szokásos külső kamerás képeket vetítenek a szemem elé? A szék ilyenkor hiába dől bárhová is. Szóval itt némileg összetört a varázs. :-/ Azért a film alatt végig fülig ért a szám. Jó kis kiapcsolódás volt.

Kép forrása: filmvilag.blog.hu

Kép forrása: filmvilag.blog.hu

És hol van itt a PR?! Itt: A propelleres autóval motorosokat üldöznek hőseink és épp egy lépcsősoron száguldanak a nyomukba, amikor Atill a fülembe súgja: Lehet, hogy mégis ezt a márkát kellene vennünk?

Erről van kérem szó. Tudjuk, hogy a szitu teljes mértékig szürreális (ha nem hiszed nézd meg mekkora akrobata az a bizonyos autó a filmben). Atill tisztában is van ezzel. Mégis összeköti a kettőt és felmerül, hogy talán mégis…?

Miért kapcsolódik ez a stóri hozzánk? Mert azok a cégek, akik bennünket támogatnak és a munkánkkal összefüggésben említik őket rendszeresen, esetleg ezt ők maguk is meg tudják mutatni, hasonlóképpen összekapcsolódnak egy üzenettel.
Az önzetlen segítség és felelősségvállalás üzenetével. Nincs olyan ember, akit ne érintene meg a következő nemzedékek hogyléte, világképe és közvetlen környezete az iskolákban, óvodákban, kórházakban. Ahol ugye nem kérdés: bőségesen elkél a segítség.

Így működik a PR apukám!

Ha érdekel mit csinálunk, ha csatlakoznál, ha ajánlanád valakinek, hogy dolgozzon velünk iratkozz fel a jobb oldali mezőben az eseményeinkre. 

 

Related Images:

Szólj hozzá!

hozzászólás