Hogyan tovább, ha már beadtuk a pályázatunkat?


A pályázat első lépése, hogy a feltételeknek megfelelő intézmények bemutatkozását és képeit megjelentetjük oldalunkon és Facebook oldalunkon is. Ennek több előnye van:

  • Az Intézmény jó híre több emberhez eljut
  • A kezdeményezés kapcsán újabb támogatók érkezhetnek
  • Az Intézmény saját maga is kiaknázhatja a lehetőséget, hogy házon belül programokat szervezzen a gyerekeknek és szüleiknek, ezzel is erősítve a közösségben rejlő erőt.

Az oldalainkon kizárólag azok az intézmények mutatkozhatnak be, akik kitöltve, aláírva visszaküldték részünkre a Befogadó Nyilatkozatot, amely elköteleződést jelent a projekt sikeres megvalósítása mellett az intézmény vezetősége részéről. (Befogadó Nyilatkozat letöltése)

A honlapon való megjelenést követően kiválasztásra kerül az a 4! Intézmény, ahol az Élményfalak megfelelő támogatás mellett megvalósulnak az adott évben.

A döntés során több szempontot szem előtt tartunk – a helyszínt, a kapcsolódó lehetőségeket, programokat, a megvalósítás sikerességét, az Intézmény lelkesedését és természetesen azt, hogy melyik helyszín izgalmas számunkra a leginkább.

Azok az intézmények amelyek kívül esnek a 4! Élményfal megvalósításán (ők a 4! + kategóriába kerülnek), megfelelő vállalati támogatói felkérés esetén (Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás – CSR) szintén részesülhetnek az Élményfestők – Élményfal Projektjének megvalósításában. 🙂 Ilyen 4! + volt 2014-ben az 5. Élményfalunk a Bókay Klinika Csecsemő osztályán a DLA PIPER támogatásával.

Related Images:

Szólj hozzá!

hozzászólás