Hamarosan?. Szavazás!


A Szavazás az kell! Mert ebből látjuk, hogy az intézményekkel kapcsolatban lévő szülők, felnőttek, a közvetlen környezet mennyire mozgósítható egy cél érdekében. Hiába tervezzük meg a legszínpompásabb falfestményt, hiába készítik elő számunkra a falat, ha nincsenek Falmunkások, akik részt vesznek a képzéseken, eljönnek egy hétvégi napot áldozva festeni.

A Projektek megvalósításához kell kreativitás, sok lelkes Falmunkás, sok-sok szervezés és igen, bizony nagy szükség van azokra a cégekre, magánszemélyekre, akik a falak szervezésének és készítésének költségeit fedezik. Számukra is beszédes a szavazás eredménye. Szívesebben vesznek részt ott, ahol már az első pillanattól látható az összefogás és a tenni akarás a közösségben.

Kép forrása: mult.bozsofalvi.hu

Kép forrása: mult.bozsofalvi.hu

Tehát a Szavazás február 19-én reggel 7.00-kor elindul és február 25-én éjfélig tart a www.elmenyfestok.hu Szavazás menüpontja alatt.

 

Az a három intézmény, akik idén bemutatkozhatnak és megmérettethetnek már most is rengeteget tett a Projekt megvalósulása érdekében – támogatókat gyűjtöttek, tulajdonosi hozzájárulásokat szereztek be, videót készítettek? Szeretettel, hogy megmutathassák számukra fontos esemény van készülőben!

 

Fogadjátok őket ti is szeretettel, és szavazzatok arra a videóra, amelyik leginkább elnyeri a tetszéseteket!

Related Images:

Szólj hozzá!

hozzászólás