Élményfal Projektről


Kreatív- és logikai gondolkodást fejlesztő falfestmények, amelyeket önkéntesek segítségével és támogatók anyagi hozzájárulásaiból készítünk el.
Az Élményfalak tervezése során olyan vizuális elemeket és logikai feladványokat alkalmazunk, amelyek értelmezése közben mindkét agyféltekének működésbe kell lépnie. Az elkészült mű lehetőséget ad a falat vizsgálók számára, hogy észrevétlenül a logikus gondolkodás mellett a kreativitás is teret kapjon.
Minden évben 4 Élményfal készül, negyedévenként egy. A fal befogadójával előzetesen megállapodást kötünk, amelyben nyilatkozatot tesz az Élményfal befogadására vonatkozóan.
Az Élményfal felfestése 1-3 napot vehet igénybe a jelentkező önkéntesek számától és felkészültségétől függően. A fal állapotát, a festmény elkészítésének munkafolyamatát folyamatosan dokumentáljuk és archiváljuk.
A képekkel dokumentált munkafolyamatot az ÉLMÉNYFESTŐK közösségi oldalán is közzé tesszük, ezzel is öregbítve az intézmény hírnevét.
Lehetőséget biztosítunk a munkafolyamat és az eredmény közzétételere a befogadó intézmény és a támogatok honlapján, előre egyeztetett sajtó, illetve PR anyagaiban egyaránt.
 
Örömmel vesszük pártfogók és önkéntesek jelentkezését!

Szólj hozzá!

hozzászólás