Belső PR támogatás


Bizonyára a Ti munkahelyeteken is van megfogalmazott jövőkép és küldetés. Beszélgettek a vállalkozás, hivatal, szervezet céljairól. Hol tartatok, merre haladtok, sikerül-e a kitűzött stratégia mentén valóra váltani a terveiteket?

Nem is olyan egyszerű feladat ezeket valamennyi munkatársban folyamatosan tudatosítani. Újra és újra elmondani, hogy ezek vagyunk, ezért csináljuk és az egésznek mindannyian a részei vagyunk.

Jó lenne, ha mindenki szem előtt tartaná a legfontosabb dolgokat. Sőt, mennyivel könnyebb volna, ha valóban a szemünk előtt lenne mindennap?

És ez még csak nem is lehetetlen!

Pont ebben tudunk segíteni Nektek: hogy legyen saját élményfalatok! A Ti munkahelyeteken. A Ti vállalkozásotok jellegzetességeivel. Ami Rólatok szól. Nektek szól. És mindarról, amiért nap mint nap együtt dolgoztok.

Az élményfal grafikáját az adja majd, amit elmeséltek magatokról, amit fontosnak tartatok megjeleníteni. A beszélgetések alapján elkészítjük a terveket, amelyekből aztán Veletek együtt, közösen alkotjuk meg a saját élményfalatokat. Ti a történetet és a felületet adjátok, mi pedig segítünk motívumokká formázni az adottságaitokat és a céljaitokat.

 

Kapcsolat: 

Hacsavecz Beatrix ? beatrix.hacsavecz@elmenyfestok.hu ? 70/3646-155

Szólj hozzá!

hozzászólás