Nyitólap


Ezt csináljuk

Az Élményfestők – Élményfal Projekt mára speciális csapatépítések szervezésével és CSR események megvalósításával is foglalkozik alaptevékenysége, a közösségi Élményfalak festése és tervezése mellett.
Munkáink kiválóan, és hosszútávon témát adnak mind a vállalat dolgozói számára, mind ügyfelei számára.
Kérlek olvass tovább, ha olyan akciót szeretnél megvalósítani, amely erősíti a vállalat iránti belső- és külső elkötelezettséget. 
Mit nyújtunk pontosan? 
  • Munkánk során a közösségépítés a legfontosabb, hiszen a mai elszigetelődő világban egyre kevesebb új emberi, emberséges kapcsolat születik. Tudjuk, hogy sok probléma nem is születne meg, ha újra közösségként tudnánk magunkra gondolni. Hiszen akkor van kihez szólni, van kire támaszkodni, eltűnik a magányosság érzése.
  • Speciális, fejlesztő festéssel. Nem hasonlítható máshoz. Nem azonos a festő szakemberek munkájával. Minden felületünk egyedi.
  • Csapatot koordinálunk olyan emberekkel, akik nem ismerték korábban egymást, vagy ismerték, de nem volt közös kapcsolódási pontjuk eddig. Akik azt hiszik, hogy az alkotás nekik nem osztályrészük.
  • Fejlesztő grafikákat tervezünk és festünk. Amelyek fő üzenete, hogy az Alkotás képessége a mindennapok szerves része. Ha mindent minden nap ugyanúgy cselekszünk, ugyanúgy gondolkodunk, akkor miért várjuk, hogy az események kimenetele egyszer csak eltérő legyen? Sokan foglalkoznak ezzel a kérdéssel. Mi a tapasztalati úton való tanulásban hiszünk. Ezzel mutatunk egy másik utat.
  • Gondoskodunk. Jelentős háttérmunkával megteremtjük az anyagi hátterét annak, hogy minden résztvevőnek Élménnyé, pozitív impulzussá tesszük a velünk való működést. Az önkéntesek ellátásban részesülnek, képzést kapnak, logózott színezhető munkapólót, a gyerekeknek otthonra színező csomagokat küldünk, folyamatos kapcsolatot ápolunk egymással. De nem csupán a tárgyakat és az emlékeket viszik haza egy-egy eseményünkről, hanem az elégedettség örömét a megvalósítás (alkotás) képességének csodálatos érzését.
  • A költségviselő cégeknek, önkormányzatoknak fényképeket, videókat készítünk, cikkeket hagyunk jóvá, lehetőséget adunk a közvetlen találkozásra az önkéntesekkel, a gyerekekkel egy jó ügy égisze alatt. Falainkat ünnepélyes átadó keretein belül adjuk át, amelyekről újságcikkek, tv felvételek készülnek.

Nézd meg eddigi munkáinkat és csatlakozz hozzánk önkéntesként, támogatóként!

Olvasd el blogbejegyzéseim IDE kattintva


Szólj hozzá!

hozzászólás