CSR


Gyertek együtt segíteni! Az Élményfal Projektben mindig nagy örömmel fogadjuk nagyvállalatok, vállalkozások, irodák, önkormányzatok jelentkezését.

Mutassátok meg felelős gondolkodásotokat egy közös, maradandó alkotással! Tegyetek másokért úgy, hogy élményt adtok, miközben élményt szereztek!

Grafikáink speciális fejlesztő grafikák: a gyerekeket történetalkotásra motiválják, figyelmüket fejlesztik, önálló gondolkodásukat építik.

Mit fejlesztenek még az élményfalak motívumai? A tapasztalati úton, saját élményeken alapuló tanulást, a kreativitást és koncentrációt. Számos tanulmány ezeket az alapvető kompetenciákat jelöli meg, mint a közeli jövő – akár 5-10 éven belüli – sikeremberének kompetenciáját. Emellett a közös munka megerősíti a munkatársak közötti együttműködést és a kommunikációt; növeli a cég iránti lojalitást, a csapatkohéziót.

Ha az elhatározás megszületett, mi minden továbbiban segítünk. Először is leülünk Veletek, hogy egyeztessük az elképzeléseiteket és a lehetőségeket. Azután megkeressük a megfelelő helyszínt, kitaláljuk, megtervezzük a felfestésre kerülő mintákat, és megszervezzük a napot, amikor a művetek a kiválasztott falfelületre kerül.

Ott leszünk, segítünk és biztosítjuk az eszközöket is. Nektek aznap csak a lelkesedéseteket, a szíveteket és a jókedveteket kell magatokkal hozni.

 

Video

Kapcsolat: 

Hacsavecz Beatrix ♦ beatrix.hacsavecz@elmenyfestok.hu ♦ 70/3646-155

Szólj hozzá!

hozzászólás